Officiële Opening Brownies&downieS in Cityplaza Nieuwegein

Afgelopen zaterdag was een bijzondere dag op Cityplaza, Nieuwegein, toen de langverwachte Brownies&downieS vestiging officieel werd geopend. De Lunchroom , dat een uniek concept van inclusiviteit en heerlijk eten belichaamt, werd feestelijk geopend door de wethouder Ellie Eggengoor.

“Wij omarmen diversiteit en inclusiviteit in Nieuwegein, en ik ben trots dat we vandaag samen de deuren openen van Brownies&downieS in Cityplaza. Het restaurant biedt niet alleen een smaakvolle menukaart, maar het zorgt er ook voor dat mensen met een beperking de kans krijgen om volledig deel te nemen aan de arbeidsmarkt en de gemeenschap” aldus wethouder Ellie Eggengoor.

Brownies&downieS in Cityplaza is gelegen aan Raadstede 29 naast de H&M en New Yorker en is nu geopend voor publiek. Iedereen is van harte uitgenodigd om de warme sfeer en heerlijke gerechten te komen ervaren.

Brownies&downieS

Over Brownies&downieS
Brownies&downieS richt zich op het creëren van een inclusieve werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Het restaurant biedt niet alleen heerlijke gerechten en ambachtelijke brownies, maar ook kansen voor mensen met beperkingen om hun talenten te laten zien en zich te ontwikkelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk