Katern

Ochtendexcursie naar het Cenakel Klooster in Utrecht

Het Multicultureel Vrouwenproject Nieuwegein organiseert op woensdag 28 mei aanstaande een excursie naar het Klooster Cenakel in Utrecht. De samenstelling van deze communiteit is internationaal vanuit de optiek dat het samenleven van volken en culturen mede tot ieders levensopdracht hoort: op weg naar eenheid in verscheidenheid. Vroeger was hier de St.Ludgeruskapel met bijbehorend parochiecentrum. De kapel is gebleven en heeft nu de naam “St.Ludgerus Aanbiddingskapel”. In september 1999 werd de kapel en het klooster plechtig ingezegend.

Tijdens het bezoek zal een en ander verteld worden door Filippijnse zusters en er is een uitnodiging voor diegene die dat willen om het middaggebed om 12:15 uur bij te wonen.

Om op tijd aanwezig te zijn worden deelnemers verzocht om zich te verzamelen om 09:00 uur bij de bloemenstal bij de tramhalte van Cityplaza. Van daar wordt per openbaar vervoer naar het klooster gegaan. De vervoerskosten zijn voor eigen rekening. Wie belangstelling heeft in een interessante en leerzame ochtend met gelijkgestemde vrouwen kan zich opgeven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk