O.B.S. De Veldrakker viert 35-jarig lustrum

Afgelopen woensdag 22 mei 2013 om 08.30 uur was de start van de feestelijke opening van het 35-jarig lustrum van de O.B.S. De Veldrakker. Met een wervelend dansoptreden van alle Veldrakker kinderen op het schoolplein, werd de nieuwe aankleding van de school onthuld. Op donderdag 6 juni om 15.00 uur sluit De Veldrakker de lustrum weken af met een groot schoolpleinorkest en het overhandigen van een cheque aan een ambassadeur van de CliniClowns, onder het motto “Wij doen iets voor andere kinderen.”

Het logo, met de pay off ‘a bright future’, weerspiegelt waar OBS De Veldrakker voor staat, namelijk Engels vanaf groep 1 en het optimale uit alle kinderen halen.

Het beeldmerk laat een poppetje zien dat het licht heeft gezien om een geweldige toekomst tegemoet te gaan. Alle poppetjes tezamen symboliseren de kleurrijke kinderen die naar De Veldrakker gaan en via diverse manieren leren, spelen en ontwikkelen. Onze Videograaf Henk van Montfoort was die morgen ter plekke en maakte dit video verslag. Klik voor de video op het filmcameraatje hieronder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren