OBS De Krullevaar zwaait meester Frank uit

Met optredens van diverse leerlingen uit alle klassen heeft meester Frank Scholten van OBS De Krullevaar donderdag 27 mei na 38 jaar afscheid genomen van het basisonderwijs.

Met diverse optredens in het Torteltheater van de school, stonden de leerlingen stil bij het vertrek van hun meester Frank. De Krullevaar ontving van meester Frank een ‘lieveheersbeestjes stoeptegel’ als aandenken. Aan het einde van de dag was tot slot een gezellige afscheidsborrel met diverse (oud) collega’s, ouders en andere belangstellenden.

In 1971 begon meester Frank als groepsleerkracht in Utrecht. Toen OBS De Hoefslag in 1985 aan de Bosruiter in Nieuwegein van start ging, werd meester Frank directeur van deze school. In 1994 was hij vervolgens nauw betrokken bij de fusie tussen De Hoefslag en De Luistervink, waarna hij op de nieuw gevormde OBS De Krullevaar werkzaam bleef. Bij de start in 1994 was De Krullevaar een ICT-voorhoedeschool en heeft Frank Scholten onder andere de leerlijn-ICT opgezet en gezorgd voor het ICT-beleidsplan binnen de school.

Meester Frank: ‘Vanaf de kleuterklas leren de kinderen op De Krullevaar spelenderwijs omgaan met computers. Leerlingen in de hogere klassen maken presentaties en werkstukken met behulp van de computer. Ook leren zij e-mailen en informatie op te zoeken op het internet. Zo worden de leerlingen voorbereid op een maatschappij waar de informatie en communicatietechnologie (ICT) een belangrijke rol speelt’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk