Nostalgie op Parkhout

Komende zaterdag staat Parkhout bol van de nostalgie. Dan zullen de voormalige B-junioren uit Nieuwegein, IJsselstein en Vianen elkaar treffen in een vriendschappelijk toernooi, onder de titel ‘Reunie van de Legends’. Jeugdspelers die destijds elkaar bekampten als B-junioren en nu intussen de veertig gepasseerd zijn, komen op 22 juni gezamenlijk naar Parkhout om een partijtje tegen elkaar te voetballen en daarna tijdens de ‘derde helft’ nostalgische herinneringen uit te wisselen.

Het initiatief werd een jaar geleden door IJsselsteiner Wessel van den Bosch die destijds ook furore maakte bij Elinkwijk. Hij opperde om voormalige B-junioren uit IJsselstein en de regio weer eens tegen elkaar te laten voetballen, het werd vorig jaar een uiterst geslaagde happening. Nieuwegeiner Victor Karamat Ali heeft dit idee opnieuw omarmd en uitnodigingen verstuurd naar de clubs die ook vorig jaar van de partij waren. Het gaat dan om Geinoord, Vreeswijk, JSV, VVIJ en Brederodes. Ook IJFC en Vianen die destijds niet hebben deelgenomen, zijn nu ook uitgenodigd.

,,Ik vond het vorig jaar zo gezellig dat ik besloten heb om de organisatie dit keer bij Geinoord voor mijn rekening te nemen. Van alle kanten heb ik al enthousiaste reacties ontvangen en de spelers komen van heinde en verre om aan dit toernooi mee te doen.,’’ zo reageert Karamat Ali die destijds met zijn broer Jeroen bij de junioren van de partij was. Ook, bekende namen als Dennis Groenendijk, Mark Velders, Paul Roestenburg, Alexander Meijers zullen te bewonderen zijn bij de wedstrijden die op een klein veld afgewerkt zullen worden.

De gezamenlijke teams die vorig jaar van de partij waren bij de ‘Return of the Legends’

De B-junioren van Geinoord met leider Den Doop, zoals die dertig jaar geleden in het veld kwamen (eigen foto), ze doen nu mee aan de nostalgische middag op Parkhout. (eigen foto).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren