Noordstedeweg afgezet vanwege forensisch onderzoek na ongeval

Vanavond rond 20.45 uur heeft op de Noordstedeweg een ongeval plaatsgevonden. Ter hoogte van de kruising met de Mendes da Costalaan en de Schouwstede schepte een personenauto een motorrijder. Diverse hulpdiensten, waaronder een ambulance en politie waren snel ter plekke.

De politie laat onze redactie weten: ‘De bestuurder van de personenauto reed in zijn voertuig over de Noordstedeweg in de richting van de Batauweg. Toen hij ten hoogte van de Schouwstede reed maakte hij een 180 graden bocht. Met de bedoeling om terug de rijden en de Noordstedeweg weg op te gaan in de richting van de Sluyterslaan. Bij het maken van de U bocht zag hij de motorrijder niet, die op de Noordstedeweg reed in de richting van de Sluyterslaan. Hierdoor ontstond er een aanrijding tussen de personenauto en de motorrijder. Bestuurder van de motor is ter controle overgebracht door het ambulance personeel naar het ziekenhuis UMC.’

De politie heeft de Noordstedeweg in beide richtingen afgezet met linten. Het verkeer werd omgeleid via de Sluyterslaan en de Batauweg. Na het forensisch onderzoek om de toedracht te achterhalen is de weg weer vrijgegeven voor al het verkeer. ‘Door beide personen was geen alcohol of drugs genuttigd’ aldus de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk