Noodliften.nl uit Nieuwegein winnaar van de FD Gazellen 2018

Trapliftenleverancier Noodliften.nl uit Nieuwegein heeft de prestigieuze ondernemersprijs FD Gazellen 2018 van het Financieele Dagblad gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Noodliften.nl is al enkele jaren niet meer weg te denken uit de liftenwereld en heeft haar klantenbasis de afgelopen jaren flink uitgebreid. Zodanig zelfs dat het bedrijf haar omzet tussen 2016 en 2018 verviervoudigde.

Maarten van Eck en Pim Houter met hun prijs

“We zijn enorm trots dat we deze prijs hebben gewonnen,” aldus mede-eigenaar Maarten van Eck. “We zijn al jaren keihard aan het werk en het is goed om te zien dat het harde werk zijn vruchten afwerpt.” Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle moet een onderneming de laatste drie jaar ieder jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid, het laatste jaar winstgevend hebben afgesloten en volledig financieel gezond zijn. Noodliften.nl kreeg dat voor elkaar door middel van een slim bedrijfsformat en door de extra verkregen inkomsten direct weer in het bedrijf te investeren.

Het bedrijf op industriegebied De Liesbosch in Nieuwegein nam 10 jaar geleden als eerste in Nederland het initiatief om tijdelijke trapliften te gaan plaatsen bij liftstilstand. “Wij hebben deze service ontdekt en in de markt gezet en daarmee van de nood een deugd gemaakt”, aldus Van Eck’s zakenpartner Pim Houter. Ook ontwikkelde het bedrijf een eigen verlichtingssysteem voor in de trapliften, een extra veiligheidsmaatregel die uniek is wereldwijd.

Steeds meer woningcorporaties, liftbedrijven en VvE’s (Vereniging van Eigenaren) weten Noodliften.nl te vinden, waardoor het bedrijf haar positie als marktleider in de branche flink verstevigd heeft. Het winnen van de FD Gazellen 2018 zien Houter en Van Eck als een extra stimulans om de groei vast te houden en Noodliften.nl verder uit te breiden. Er liggen nog grote plannen klaar voor de toekomst.

De FD Gazellen worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Bij de feestelijke prijsuitreiking op 13 november 2018 wordt ook bekend gemaakt welke bedrijven een gouden, zilveren of bronzen FD Gazelle winnen. Maarten van Eck: “Het blijft nog in het midden welke van de drie prijzen we hebben gewonnen. We wachten in spanning af!”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren