Noodbrug geplaatst over de Doorslag

De Doorslagbrug (ter hoogte van de Persil fabriek) wordt vanaf vrijdagavond 18 oktober totaal afgesloten voor al het verkeer. Er wordt gewerkt aan een fietspad over de brug in het kader van de regionale fietsverbinding Binnenstad.

Afgelopen week is er gewerkt aan het gedeelte tussen de brug en de kruising met de Binnenwal. Hier is aan de zuidzijde het vrij liggend fietspad aangelegd. Daarnaast is er bij de verkeerslichten kruising Binnenwal ook een extra opstelstrook richting de Zuidstedeweg gemaakt. Vervolgens is het wegdek opnieuw geasfalteerd.

Vanaf vrijdagavond 18 oktober 21.00 uur t/m maandagochtend 28 oktober 05.00 uur wordt de brug afgesloten voor al het verkeer. De indeling op de brug wordt aangepast zodat het vrij liggende fietspad ook op de brug past. Hiervoor moet de brug aan de noordzijde worden versterkt zodat hier het autoverkeer kan rijden. (Brom)-fietsers en voetgangers gebruiken de tijdelijke noodbrug naast de brug Doorslag die vandaag is geplaatst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren