Nomineer uw gezelligste winkel van Nieuwegein

Gezellige winkels zijn belangrijk in het straatbeeld van de stad. Vote Company organiseert in samenwerking met KiKa de 3e editie van de verkiezing van de gezelligste winkel. Om positieve aandacht op gezellige winkels te vestigen, kan er vanaf 10 november gestemd worden op genomineerde winkels. Nomineert u voor 10 november uw gezelligste winkel van Nieuwegein? U kunt als klant of als eigenaar of medewerker van een winkel nomineren.

Wethouder Johan Gadella van o.a. Economische Zaken ontving van Vote Company een brief met de vraag om onder alle inwoners een oproep te doen om winkels uit Nieuwegein te nomineren. Voor veel winkels is de nominatie een hele prettige blijk van waardering. Daarbij heeft Johan Gadella ook de voor hem persoonlijk gezelligste winkel van Nieuwegein genomineerd. Dit moment werd vastgelegd op film (zie cameraatje onder dit bericht). Nomineert u ook voor 10 november uw gezelligste winkel van Nieuwegein?

Van 10 november tot en met 9 januari 2015 kan er gestemd worden per gemeente. Daarna volgt nog een finaleronde (5 t/m 23 februari 2015), waarin de gemeentewinnaars het tegen elkaar opnemen voor de titel ‘gezelligste winkel van de provincie’ en de landelijke titel ‘gezelligste winkel van Nederland’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren