Katern

Nomineer nu jouw buurtsportcoach van het jaar uit Nieuwegein!

Ook dit jaar wordt de Stimuleringsprijs Buurtsportcoach weer uitgereikt. Een prijs voor een buurtsportcoach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Ken jij iemand die voor deze prijs in aanmerking komt? Meld hem of haar dan voor maandag 29 oktober aan voor de regionale voorrondes. Wie weet wint jouw buurtsportcoach uiteindelijk de landelijke verkiezing en daarmee onder andere 1.500,- euro opleidingsbudget!

Het thema dat dit jaar centraal staat is ‘Persoonlijke ontwikkeling, opleiding en vakmanschap’. Er wordt gezocht naar een buurtsportcoach die extra aandacht heeft besteed aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling in relatie tot een specifieke opdracht of de ontwikkeling van het vak in het algemeen.

Aanmelden buurtsportcoach
Een buurtsportcoach kan zichzelf niet nomineren, maar moet worden aangemeld door een collega, leidinggevende of samenwerkingspartner via dit online aanmeldingsformulier. Per persoon kan het formulier maar één keer worden ingevuld, dus denk goed na en kies vooraf de buurtsportcoach die deze prijs volgens jou dit jaar echt verdient!

Regionale voorronde en landelijke stemming
De verkiezing bestaat uit een regionale voorronde en vervolgens een landelijke stemming. Alle inzendingen die voor 29 oktober binnenkomen worden doorgestuurd naar de provinciale sportorganisaties in de vier landsdelen (Noord, Oost, Zuid en West). In ieder landsdeel kiest een onafhankelijke jury op basis van landelijke beoordelingscriteria een regionale winnaar, die op 13 november bekend worden gemaakt. Vervolgens kan iedereen tussen 29 november en 6 december stemmen op zijn of haar favoriete regionale winnaar.

De landelijke winnaar wordt tijdens de slotbijeenkomst op donderdag 6 december 2018 op Papendal in Arnhem bekend gemaakt. Naast veel eer, krijgt de winnaar een mooi aandenken en een geldprijs van 1500 euro. Deze prijs kan de buurtsportcoach gebruiken om zichzelf nog verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een cursus of opleiding te volgen.

Maak hier kennis met alle buurtsportcoaches uit Nieuwegein.

4 thoughts on “Nomineer nu jouw buurtsportcoach van het jaar uit Nieuwegein!

 1. John

  Een bondscoach,wie is dat?heb ik nog nooit gezien

  1. Martin Reijmerink

   Moet j een keer achtervjevpc vandaan komen 😂

 2. John

  Buurt coach?wat moet ik me daarbij voorstellen?

 3. lies

  Doen heel goed werk !! Bravo.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren