Nominaties ‘Beste Ondernemer 2013’ bekend

Na gedegen beraad nomineerde een onafhankelijk jury de Nieuwegeinse ondernemingen Milin, Verstegen Grijpers en E&R Opleidingen voor de award Ondernemer/Onderneming van het jaar 2013. De jury wordt gevormd door Johan Gadella; wethouder Economische Zaken, Hans Schenk; Schenk Holding BV, Philip van Anraad; onder meer bestuurslid van bedrijvensociëteit De Nieuwe, Theo Hendriks; van De Boer Spanlift (tevens winnaar Ondernemer 2012) en juryvoorzitter Huub van Baal, zelfstandig ondernemer en onder meer voorzitter van BiZZp. De jury onderbouwde haar keuze als volgt.

Vader en zoon Miltenburg durfden met Milin B.V. panelen en profielen en totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen, nieuwe paden in te slaan waardoor het bedrijf in negen jaar tijd uitgroeide tot een moderne, actieve onderneming met dertig werknemers.

Met Verstegen Grijpers B.V. heeft Nieuwegein een wereldspeler in huis. Deze van oorsprong Vreeswijkse onderneming is ’s werelds grootste producent van mechanische grijpers voor de droge bulk. Al sinds 1951 levert dit bedrijf haar veelal specialistische producten aan klanten in meer dan negentig landen.

E&R Opleidingen B.V. is sinds de start in 2002 uitgegroeid tot een landelijk bekende verkeersschool met een breed aanbod aan opleidingen in het beroepsgoederen- en openbaar vervoer, maar ook voor de particulier. Door de klantgerichte, laagdrempelige aanpak en het continue streven naar vernieuwing en verbetering heeft het bedrijf ook in de afgelopen periode de groei door kunnen zetten.

De uiteindelijke winnaar wordt op 1 februari bekend gemaakt tijdens de gala-avond Nieuwegein Awards, waar directeur van Rabobank Utrecht e.o. Ralph van Soomeren deze onderscheiding zal uitreiken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren