Katern

Nominaties bekend vrijwilligersprijzen 2011

De nominaties voor de vier vrijwilligersprijzen 2011 zijn vrijdagavond tijdens het vierde Vrijwilligerscafe in Nieuwegein bekend gemaakt. Het Vrijwilligerscafe is een jaarlijks initiatief van het Steunpunt Vrijwilligers Nieuwegein. Voorafgaand aan de bekendmaking vond wel een incident plaats. Rond 21.45 uur ging in het nieuwe Stadshuis het brandalarm af waardoor alle bezoekers van het Vrijwilligerscafe naar buiten moesten op verzoek van de brandweer. Na onderzoek bleek, dat een van de bezoekers op de derde verdieping van het Stadshuis een alarmknop had ingedrukt. De bezoekers konden na 45 minuten het pand weer binnen.

De nominaties. In de categorie ‘Passie’ strijden mee: De Algemene Hulpdienst Nieuwegein, Amnesty Nieuwegein en Geinbeat. In de categorie ‘Verbinding’ zijn genomineerd: de Bewonerscommissie het Karrenspoor, Platform Vreeswijk en Zorgspectrum Zuilenstein.

In de derde categorie ‘Vernieuwing’ zijn de drie genomineerden: Hospice Nieuwegein, Kerk en Pastoraal en de Vogelwacht Nieuwegein. In de laatste categorie ‘competentie’ strijden twee organisaties mee: de Lokale Radio en Vrienden van Pop Nieuwegein. De prijzen worden tijdens de Nieuwegein Awards 2011 bekend gemaakt op 28 januari 2012.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk