Nominaties bekend voor ‘Politicus van het Jaar’

Dinsdagavond 19 november j.l. is bekend geworden dat fractievoorzitter Martijn Stekelenburg van de SP Nieuwegein, Erna Kotkamp van GroenLinks en Roelof de Wild van het CDA in Nieuwegein genomineerd zijn voor ‘Politicus van het Jaar 2013’ in Nieuwegein. De nominatie heeft plaatsgevonden op voordracht van de raadsleden en is door burgemeester Backhuijs bekendgemaakt tijdens het Politiek Café in De Lantaern. De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden tijdens de Nieuwegein Awards op zaterdag 1 februari 2014.

Gedurende de periode 12 januari 2014 tot en met 26 januari 2014 kunnen alle inwoners van Nieuwegein hun stem digitaal op een van de kandidaten uit brengen. Dit kan door middel van het uitbrengen van hun stem via de ‘Poll’ op De Digitale Stad Nieuwegein.

Op 28 januari worden alle stemmen (bij elkaar op)geteld, hetgeen tot een winnaar leidt. Daarbij zullen de stemmen, uitgebracht in het Politiek Café van 21 januari 2014, evenredig meewegen (dus: in verhouding) met de stemmen uitgebracht bij de hiervoor genoemde Poll. Deze winnaar voor ‘De Politicus van het jaar 2013’ wordt bekendgemaakt tijdens de Nieuwegein Awards op zaterdagavond 1 februari 2014.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk