Nog twee weken kandidaten aanmelden voor de Nieuwegein Awards

U heeft nog tot en met 30 november gelegenheid om kandidaten aan te melden voor Nieuwegein Awards 2018. Kent u mensen of organisaties in uw omgeving waarvan u vindt dat zij het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie hebben geleverd en dus in aanmerking komen voor een award? Geef hen dan snel op via de aanmeldformulieren op www.nieuwegeinawards.nl.

U kunt kandidaten aanmelden in de categorieën: sporttalent, sportman, sportvrouw, sportploeg, vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie, duurzaamheid, ondernemer/onderneming en de nieuwe categorie Cultuur & Evenement. Op de website van Nieuwegein Awards vindt u alle informatie over het aanmelden, de criteria en de jury’s. Stuurt u in ieder geval een digitale foto/logo mee.
Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met de organisatie via info@nieuwegeinawards.nl of 06-212 48 768.

Nieuwegein Awards vindt plaats op 10 februari 2018 in Sport- & Evenementencomplex Merwestein. Het is een laagdrempelig evenement voor alle Nieuwegeiners. Als familie, vriend/vriendin, collega of clubgenoot van de genomineerden bent u meer dan welkom bij de feestelijke uitreiking van de awards. Al vanaf € 5,= kunt u dit programma bijwonen. Wilt u daarna ook naar de swingende after-party, dan kunt u voor € 27,50 (incl. drankjes/hapjes) een toegangskaart aanschaffen. Begin januari start de kaartverkoop via de website van Nieuwegein Awards.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: