Nog twee weken kandidaten aanmelden voor de Nieuwegein Awards

U heeft nog tot en met 30 november gelegenheid om kandidaten aan te melden voor Nieuwegein Awards 2018. Kent u mensen of organisaties in uw omgeving waarvan u vindt dat zij het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie hebben geleverd en dus in aanmerking komen voor een award? Geef hen dan snel op via de aanmeldformulieren op www.nieuwegeinawards.nl.

U kunt kandidaten aanmelden in de categorieën: sporttalent, sportman, sportvrouw, sportploeg, vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie, duurzaamheid, ondernemer/onderneming en de nieuwe categorie Cultuur & Evenement. Op de website van Nieuwegein Awards vindt u alle informatie over het aanmelden, de criteria en de jury’s. Stuurt u in ieder geval een digitale foto/logo mee.
Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met de organisatie via info@nieuwegeinawards.nl of 06-212 48 768.

Nieuwegein Awards vindt plaats op 10 februari 2018 in Sport- & Evenementencomplex Merwestein. Het is een laagdrempelig evenement voor alle Nieuwegeiners. Als familie, vriend/vriendin, collega of clubgenoot van de genomineerden bent u meer dan welkom bij de feestelijke uitreiking van de awards. Al vanaf € 5,= kunt u dit programma bijwonen. Wilt u daarna ook naar de swingende after-party, dan kunt u voor € 27,50 (incl. drankjes/hapjes) een toegangskaart aanschaffen. Begin januari start de kaartverkoop via de website van Nieuwegein Awards.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren