NLdoet

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie in Nederland, wordt gehouden op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016. Op de website van NLdoet hebben Nieuwegeinse organisaties dertig klussen aangemeld. Genoeg te doen dus voor Nieuwegeiners die de handen uit de mouwen willen steken.

In Nieuwegein zijn er verschillende organisaties die tijdens de NLdoet dagen op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart klussen aanbieden. Belangstellenden die een bijdrage willen leveren kunnen zich aanmelden als vrijwilliger op de website van NLdoet. Een klus aanbieden kan ook op deze website. Vrijwilligersorganisaties moeten dan alleen wel snel zijn, zodat vrijwilligers nog gelegenheid hebben om zich in te schrijven voor de klus.

Op dit moment staan er dertig klussen op de website. Vrijwilligers kunnen onder meer meewerken aan klussen bij Scouting Vreeswijk, Bouwspeeltuinen Jeugdland en Bouwgein, Humanitas DMH, Tennisvereniging Vreeswijk, De Kruidentuin, Het Natuurkwartier en buurttuin Cirkeltje Rond. Ook kan je helpen bij de Paasknutselmiddag met de bewoners van de Geinsche Hof.

NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds. In Nieuwegein werken MOvactor en Samen voor Nieuwegein samen om NLdoet lokaal te promoten en deelnemers te ondersteunen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk