Katern

NK Jiu-Jitsu succesvol voor DeMix/BSP Holland uit Nieuwegein

Op zaterdag 17 februari jl. vonden de Nederlandse Kampioenschappen Jiu-Jitsu plaats in Topsportcentrum Almere. Ook enkele sporters van De Mix/BSP Holland uit Nieuwegein deden mee. En niet onsuccesvol.

Voor het duo voor de aspiranten Bridget Zoetemeyer en Romee Roussey was er een gouden medaille. Ook voor Jari van Bommel met Sem van Schaik duo jongens -15 jaar, en ook sportvrouw van Nieuwegein Charella Westra behaalde een Nederlandse titel. Dit keer in het duo met haar partner Leroy Kuipers, daar er in het fighting nationaal geen tegenstand was.

Milou van Rijn en Isa zijn wederom gekwalificeerd voor het WK Junioren duo dames -21 jaar. Dit kampioenschap vindt plaats over twee weken in Abu Dhabi.

Goud was er ook voor de aspirant Rob van Lambalgen, Fighting -18 jaar -73 kg en Mirle Werkman junioren Fighting -21 jaar -62kg. Ook werden er weer de nodige 2e en 3e plaatsen binnen gehaald.

Dani Baars behaalde het zilver bij de kadetten (-15 jaar) Fighting -55kg en brons bij de aspiranten duo mix met zijn partner Kaya Gesser. Zilver was er ook voor Stijn Terhaar bij de kadetten (-15 jaar) -40 kg. Romeé Roussey, die al het goud had bij het duo, behaalde ook nog eens het zilver in het Fighting -55kg. Ook Leroy Kuipers won naast zijn gouden medaille in het duo met Charella Westra nog een mooie zilveren medaille in het Fighting +94 kg.

Brons was er voor Kaya Gesser en Dani Baars. Maar ook voor Isa van Schaik met Ashlynn van Someren in het duo dames -18 jaar. Ook Tanisha Baars behaalde een mooie bronzen medaille bij de dames -18 jaar -57 kg. Job Dongelmans werd ook 3e aspiranten (-18)-81 kg. De volwassen mannen Tyrel Meye -77kg en Daan Meijer +94 behaalden ook het brons.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk