Katern

“Nieuwste games bij Media Markt Nieuwegein”

Het wachten is voorbij! Menig game-liefhebber zal hebben uitgekeken naar deze week, waarin er diverse releases zijn van nieuwe games (en consoles) bij Media Markt Nieuwegein. The Legend of Zelda: Breath of the Wild &  Horizon Zero Dawn liggen deze week voor het eerst in de winkel.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda reeks draait inmiddels alweer 30 jaar mee. De succesformule is nog altijd even populair. Elke Zelda-game volgt dus hetzelfde vertrouwde pad… tot nu dan. Je zult al gauw merken dat dit een andere Zelda game is. The Legend of Zelda: Breath of The Wild verschijnt a.s. (vrijdag 3 maart) voor Nintendo Wii U en Nintendo’s nieuwe spelcomputer; de Switch.

Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn is de nieuwe game voor Playstation 4 (PS4) van Nederlands grootste gameontwikkelaar Guerrilla Games. Het is de grootste productie van Guerrilla tot nu toe en met een budget van minstens 45 miljoen euro de grootste Nederlandse mediaproductie ooit. Je speelt als Aloy, een vaardige jager die vertrouwt op haar snelheid, sluwheid en behendigheid om uit handen van de machines te blijven en haar stam koste wat kost wil beschermen. Ze neemt het op tegen een kolossale overmacht en ontrafelt tijdens een meeslepend, emotioneel avontuur de geheimen van een vergeten beschaving. Horizon Zero Dawn is verkrijgbaar vanaf woensdag 1 maart.

Ruim 170 m² gameplezier!
Sinds de verbouwing eind vorig jaar beschikt Media Markt Nieuwegein over de grootste gamingafdeling van de regio. Met nieuwe producten en een nog uitgebreider assortiment is de Nieuwegeinse vestiging de “place to be” voor gamend Nederland.

Of je nu een game zoekt voor op de Playstation, een controller voor de Xbox, een headphone voor het gamen op de PC; Media Markt Nieuwegein heeft het grootste assortiment en in elke prijsklasse de scherpste prijzen.

Laat je bij Media Markt Nieuwegein inspireren en probeer de nieuwste games uit, doe mee aan de leukste competities, die regelmatig georganiseerd worden en/of ervaar de mogelijkheden van de VR bril in de winkel! Kijk op www.mediamarkt.nl/nieuwegein voor meer informatie en/of volg de Media Markt Nieuwegein op Twitter:  @MediaMarktNWG.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren