Nieuwstad Operette zoekt nog leden

De Nieuwstad Operette uit Nieuwegein zoekt leden. Iedere maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur komt de vereniging bij elkaar in buurthuis “De Spil” op de Ratelaar 100. Op deze repetitieavonden krijgt u naast het instuderen van de zang ook les in bewegingsleer en ademhalingstechniek.

Elk jaar brengt de vereniging een voorstelling in Theater De Kom. Deze voorstelling kan bestaan uit een concert of een compleet uitgevoerde operette. Tevens verzorgen zij een groot aantal concerten in serviceflats en zorgtehuizen. Op dit moment is de vereniging druk bezig met de repetities van Eine Nacht In Venedig van Johann Strauss, waarvan de uitvoering op 7 en 8 november in Theater de Kom zal plaatsvinden.

Het koor bestaat uit 35 dames en heren, maar voor al deze activiteiten zoekt Bieuwstad Operette nog een aantal enthousiaste nieuwe leden , vooral heren, die graag zingen en zich willen aansluiten bij een vereniging die – naast het zingen – vooral gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Het belangrijkste is dat u gevoel voor muziek heeft.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk