Nieuwsgierig naar de Mauritsschool?

De Mauritsschool is een basisschool gelegen in de wijk Zandveld. Het is een gezellige, ruime school. De school biedt modern onderwijs. Zo wordt er gewerkt met digiborden en zijn veel lesmethodes digitaal. Dat houdt in dat ieder kind op zijn niveau, individueel achter de computer extra rekenen en spelling kan oefenen.

De school: ‘Wij werken hard aan een goed klassenklimaat. Een klimaat waar alle kinderen zich veilig voelen. Elke ochtend geven wij de kinderen een hand bij binnenkomst. Wij willen ervoor zorgen dat ieder kind zich gezien weet en gehoord voelt. De school mag zich een “vreedzame school” noemen. Wij leren de kinderen van jongst af aan (4 jaar) hoe je met elkaar om kunt gaan, hoe je ruzies oplost, hoe je conflicten kunt voorkomen, hoe je het vanuit een ander gezichtspunt kunt kijken, hoe je verantwoordelijk bent voor je eigen resultaten, hoe je deel kunt nemen/participeren in de school en in de maatschappij. Dit is nog maar een klein stukje van wat er behandeld wordt in de vreedzame school lessen.’

Op 21 juni vanaf 8.45 uur houdt de Mauritsschool een kennismakingsochtend voor (nieuwe) ouders. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee door de adjunct-directeur. Zij zal u de werkwijze van de Mauritsschool uitleggen. U kunt natuurlijk ook allerlei vragen over het onderwijs stellen. Na ongeveer een half uurtje kunt u een klas bezoeken waar uw belangstelling naar uitgaat. Rond 10.00 uur wordt de ochtend afgesloten. U bent van harte welkom. Natuurlijk mogen uw kinderen meekomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk