Nieuwjaarstoespraak van burgemeester Cor de Vos

Vandaag, 5 januari 2004, hield de burgemeester van Nieuwegein zijn nieuwjaarstoepsrpaak tijdens de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie. Zoals u gewend bent van ons zetten wij hem altijd integraal op De Digitale Stad Nieuwegein:

Geachte dames en heren,

Heel hartelijk welkom op deze nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nieuwegein. We hebben geprobeerd, om vanavond een paar extra activiteiten in te gelasten. Zo heeft U de gelegenheid, om U van Uw meest creatieve kant te laten zien door mee te werken aan de grootste puzzel van Nieuwegein. Het is een beetje behelpen, hier in de Lens, zo’n receptie. Het is een beetje benepen. Graag had ik U willen aankondigen, dat we op korte termijn naar een nieuw gemeentehuis in het stadscentrum zouden gaan verhuizen, zodat we binnen afzienbare termijn onze ontvangsten in een ruimer jasje kunnen organiseren, maar dat zit er voorlopig nog even niet in.

Lees hier de gehele toespraak.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: