Nieuwjaarstoespraak burgemeester Backhuijs

Afgelopen maandag heeft de nieuwjaarsreceptie van de gemeente plaatsgevonden in Stadstheater De Kom. Tijdens het programma werden voor het tweede jaar op rij ook de jongerenlintjes uitgereikt. De grootste verrassing van de avond kwam van burgemeester Frans Backhuijs die een heus lied zong over Nieuwegein. Zien we hem binnenkort op City’s Got Talent?

Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak, die u in zijn geheel kunt beluisteren als u klikt op het videocameraatje hieronder, stond de burgemeester stil bij de vliegramp met vlucht MH17. Ook was er aandacht voor de toekomstvisie die de raad gaat opstellen in het komende jaar. De inwoners zijn daarbij belangrijk, zo benadrukte de burgemeester: “Het is niet alleen aan de gemeenteraad om te bepalen hoe de toekomst eruit ziet. De toekomst vormen we samen.”

Na het programma in de grote zaal van Stadstheater De Kom was er voor het publiek de mogelijkheid om elkaar het beste te wensen voor 2015.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren