Nieuwjaarsspeech burgemeester Backhuijs

De compleet nieuwe opzet van de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in Nieuwegein, werd ook dit jaar weer live uitgezonden door De Digitale Stad Nieuwegein. Stadstheater De Kom, het welzijnswerk van MOvactor, bibliotheek De Tweede Verdieping, de Wereldwinkel en de gemeente sloegen dit jaar voor het eerst de handen ineen voor een groot opgezet gezamenlijk avondvullend programma.

Nieuw was een compleet programma bij aanvang in de grote zaal. Hier was plaats voor 600 mensen. Het beste wat Nieuwegein te bieden heeft op cultureel zang- en dansgebied presenteerde op het podium, zoals zangeres Sharon de Wildt. Ze won eerder dit jaar de talentenjacht City Got Talent. De nieuwjaarstoespraak van burgemeester Frans Backhuijs ontbrak uiteraard niet. (Klik op het videocameraatje voor de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren