Nieuwjaarsreceptie gemeente

Vanavond de nieuwjaarsreceptie van de gemeente gemist. Ik was in een andere gemeente bij de nieuwjaarsreceptie. Werk, tja en dat gaat voor….

Jammer want zo heb ik de reacties op mijn nieuwjaarsspeech op PEN gemist. (Ik was dus zelfs niet als Huzzinge aanwezig!)

Gelukkig is Mijnblauw tegenwoordig digitaal en heeft zijn (leuke) reactie al gemaild. Dat digitale van die wethouders is trouwens wat. Carrie, Clara, Ewout, ze dagboeken er lustig op los op de website van de gemeente. Aardig om te zien trouwens, waar die wethouders druk mee zijn. Geeft, vind ik, ook wel beeld van de mens achter de wethouder.

Erg politiek is het trouwens allemaal nog niet. Braafjes wordt verhaald over wetenswaardigheden, maar de politieke meningsverschillen (en die moeten er zijn in een overwegend rechts college met zich links voordoende types) blijven verscholen.

Natuurlijk heb ik De Wolf wel even gesproken. Met een belletje maak je immers niet alleen KPN blij. Hij bewaart mijn nieuwjaarsspeech voor volgend jaar. Tja, dan zal wel blijken dat mijn voorspellende gave nog niet zo groot is.

Ben benieuwd.

De reactie van Hermiene, Van Helsdingen en Harrie op mijn nieuwjaarsspeech krijg ik vast nog wel, evenals van Mien van der Pad. Trouwens ook benieuwd wat Huzzinge er van denkt. Denkt?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk