Nieuwjaarsfeest in theater DE KOM

Onder het motto ‘NIEUW’ vindt op 7 januari aanstaande het Nieuwegeinse nieuwjaarsfeest plaats in theater DE KOM. Om 19.30 start het zaalprogramma met optredens van onder meer jeugdorkest ’t JoNg en nieuwkomer Nidal Ramdaneh die ontroert met Syrische muziek. Laat u verrassen door de Indigo Bigband die een uniek optreden met Stijn Grul verzorgt. De toegang is gratis.

Tijdens de receptie, die muzikaal aangekleed wordt door de band Uptown, heffen we het glas op het gloednieuwe jaar dat voor ons ligt. Welzijnsorganisatie MOvactor verzorgt de smaakvolle hapjes, gemaakt door groepjes Nieuwegeiners uit de verschillende wijken. Burgemeester Frans Backhuijs reikt zoals gewoonlijk de nieuwe Jongerenlintjes uit. Aanmelden hoeft enkel voor het zaalprogramma via nieuwjaarsfeest@dekom.nl o.v.v. van het aantal personen.

Archief: Burgemeester Frans Backhuijs reikt een Jongerenlintje uit zoals hier op 9 januari 2018 jl.

One thought on “Nieuwjaarsfeest in theater DE KOM

  1. John

    Na afloop geen alcoholcontrole, is gegarandeerd .
    Ds borrelliefhebbers sla uw slag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren