Nieuwjaarsfeest 2022 vieren we samen online in Nieuwegein

Schenk een lekker drankje in en toost samen met burgemeester Frans Backhuijs op een heel mooi 2022. Tijdens een feestelijke livestream op 10 januari 2022 om 19.30 uur vanuit DE KOM, kijken we terug op het oude jaar, vooruit op het nieuwe jaar en gaan we flash forward naar 2046. Ook worden traditiegetrouw de jongerenlintjes uitgereikt.

Wens voor Nieuwegein
Vanaf dinsdag 14 december tot en met maandag 10 januari zijn op diverse locaties in de stad tijdscapsules te vinden. Bewoners kunnen hier hun wens voor Nieuwegein in 2046 doen. Alle wensen en herinneringen worden samen met bijzondere objecten van het afgelopen jaar in de tijdscapsule opgeslagen. De tijdscapsule sluiten we af tijdens het nieuwjaarsfeest op 10 januari, waarna deze 25 jaar gesloten blijft.

Wens voor Nieuwegeiners
Nieuwegein wenst haar inwoners óók een mooie toekomst toe. Daarom zijn er vanaf 6 januari ook (gratis) wenskoekjes met Nieuwegeinse wensen door de stad verspreid.

Het nieuwjaarsfeest wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Nieuwegein, MOvactor, bibliotheek De tweede verdieping, Verbindion Nieuwegein en DE KOM, stadstheater en kunstencentrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk