Nieuwjaarsbijeenkomst Live op pen.nl

Nieuwe contacten leggen en bestaande versterken, onder het genot van een hapje en drankje in een ongedwongen sfeer. Een mooie start van het nieuwe jaar! Vanavond, donderdag 3 januari 2013, biedt de gemeente Nieuwegein u daar ruimschoots de gelegenheid voor tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente. Mocht u er niet bij kunnen zijn dan is de hele avond Live te volgen via De Digitale Stad Nieuwegein op deze pagina.

Promare Communicatie & Media, in samenwerking met De Digitale Stad Nieuwegein, verzorgt de live uitzending en regelt de regie en technische faciliteiten. Rond de nieuwjaarstoespraak zijn er gasten aan tafel die het nieuwsjaar 2012 beschouwen en vooruitblikken op 2013. De presentatie van de live uitzending vanaf 19.00 uur is in handen van Raymond de Jong. De beelden zijn Live op deze pagina te zien en later op ons Youtube kanaal. Tot ziens!

Naast de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Frans Backhuijs presenteert ook een eigen Nieuwegeins talent zich aan u. Iedere inwoner van Nieuwegein is welkom tussen 19.00 uur en 21.00 uur in het Stadshuis op de 4e verdieping aan het Stadsplein 1 in de binnenstad van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren