Nieuwegeinse wint prijsvraag over afval

Mevrouw M. van de Beld – Kloek uit Nieuwegein heeft van de gemeente een prijzenpakket van Wecycle & ‘Doe meer met afval’ ontvangen. Ze is namelijk een van de winnaars van de prijsvraag uit de campagne Doe meer met afval.

In september vorig jaar ging de vijfde etappe van de campagne van start. Alle gemeenten van Utrecht doen er aan mee. Dit keer werkten zij nauw samen met Wecycle om de gescheiden inzameling en het belang van de recycling van elektrische apparaten en energiezuinige lampen onder de aandacht te brengen.

De prijsvraag leverde ruim 2.200 inzenders op. Winnares mevrouw van de Beld-Kloek zei tijdens de prijsuitreiking heel blij en aangenaam verrast te zijn. ‘Eerlijk gezegd was ik al weer vergeten dat ik de prijsvraag had ingevuld. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu en zijn erg blij met de extra spaarlampen uit het prijzenpakket.’ De prijs bestaat uit een doos met leuke gadgets, de campagne DVD en vijf spaarlampen. De prijzen zijn aangeboden door Wecycle, alle Utrechtse gemeenten en Afvalverwijdering Utrecht (AVU). Zij zetten zich dagelijks in om het scheiden van huishoudelijk afval te stimuleren, zodat het kan worden hergebruikt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren