Katern

Nieuwegeinse vermist in Parijs

Vrienden en familieleden van Liesbeth de Jong zijn via sociale media een zoekactie gestart naar de vrouw. De Nieuwegeinse verliet vorige week maandag haar huis in Parijs, waar ze al tien jaar woont, en sindsdien is ze spoorloos verdwenen. Liesbeth de Jong is werkzaam in de perscommunicatie bij de internationale spoorwegbond UIC in Parijs. En kwam volgens familie nog regelmatig in Nieuwegein. Zij woonde lange tijd in de wijk de Doorslag in Nieuwegein.

Op Facebook laten de vrienden weten dat ze zich grote zorgen maken om de 48-jarige Liesbeth. “Liesje!!! Weet dat je het moeilijk hebt, maar na regen komt zonneschijn. Kom meld je en we gaan lekker met paard op pad waar je zo van genoot!!”, aldus Sanne Schinkel.

Bastiaan de Jong, de broer van Liesbeth, heeft ook een bericht geplaatst op de speciale vermissingspagina op Facebook. Hij maakt zich zorgen omdat ze helemaal niemand heeft geïnformeerd over haar plannen.

liesbethdejongHij vindt het ook een zorgelijke situatie omdat ze haar telefoon niet opneemt en mogelijk haar medicijnen niet gebruikt. De Franse en Nederlandse politie doen onderzoek, zegt hij.

“We doen al het mogelijke om in zo kort mogelijke tijd met Liesbeth in contact te komen. Tot nu toe zonder resultaat. We vermoeden dat er wat aan de hand is. Ze kwam vorig weekend verward over. We hopen op een signaal. We weten nu niets”, aldus Bastiaan de Jong.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk