Nieuwegeinse studente wint regiofinale

Tijdens de regiofinale op 2 februari 2016 streden studenten van verschillende mbo-scholen tegen elkaar tijdens de Skills Heroes kwalificatiewedstrijd. Charlotte van den Bogaert, eerstejaars studente van de niveau-4-opleiding Leidinggevende Travel en Hospitality bij het Facility, Horeca en Travel College in Nieuwegein heeft deze vakwedstrijd gewonnen en mag door naar het Nederlands Kampioenschap! Het Facility, Horeca & Travel College is een mbo-college van ROC Midden Nederland in Nieuwegein.

Charlotte van den Bogaert: “Om me goed voor te bereiden heb ik een dagje meegelopen bij een hotel in de regio.” Daarnaast heeft Charlotte extra geoefend met haar medestudenten. En niet voor niks want de nummer 1 plaats was voor Charlotte. “Ik vond het echt erg pittig zo’n wedstrijd maar ook erg leuk om mee te maken. Vandaag heb ik ook weer zoveel geleerd!”

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. Er zijn wedstrijden op verschillende niveaus en leerjaren. Studenten krijgen de kans om hun talenten te laten zien in diverse vakrichtingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk