Nieuwegeinse singer/songwriter streeft Adele voorbij

Amado Hogewoning, singer/songwriter uit Nieuwegein, heeft dit jaar 105 optredens gedaan door heel Nederland. Hiermee streeft hij Adele voorbij, die er 102 deed.

De singer/songwriter begon in 2015 met zijn solo carriere en stelde zich ten doel zoveel mogelijk op te treden. Dat eerste jaar deed hij 60 optredens en dit jaar ging er nog een schepje bovenop. Hij trad op in grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam, maar ook in dorpen zoals Bernisse en Dwingeloo. “Je weet van tevoren niet waar je terecht komt, maar ik ben meerdere malen aangenaam verrast over de kwaliteit van de podia en de organisaties!”

Het leukste optreden? “Als het geluid goed is en het publiek aandachtig, dan ben ik gelukkig! Dit was bijvoorbeeld het geval bij op City Plaza hier in Nieuwegein en De Machinist in Rotterdam. Op sommige andere plekken viel het geluid tegen en een keer weigerde ik zelfs op te treden, omdat het geluid niet in orde was.”

Op 23 december sluit Amado zijn muzikale jaar af met een optreden in Tivoli Vredenburg: “Dit jaar sta ik nog in de hal, maar volgend jaar hopelijk met een band in een van de zalen!”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk