Nieuwegeinse Shirley van der Bilt laat zich vier dagen opsluiten door radio 538

Shirley van der Bilt (27) uit Nieuwegein stapt op dinsdag 30 januari aanstaande samen met drie andere heldhaftige deelnemers in een auto, die geparkeerd staat in de kantine van het 538-pand. Shirley wordt uitgedaagd om zo lang mogelijk te blijven zitten. Zij slaapt, drinkt en eet in de auto en mag er alleen uit voor een korte plaspauze. Gedurende de dag proberen de 538-dj’s de deelnemers met challenges en opdrachten te verleiden om uit te stappen. De doorzetter die het langst blijft zitten, rijdt met de Dacia Duster naar huis. ‘Blijf erin en win’ is 24 uur per dag te volgen via de livestream op 538.nl.

Radio 538 maakt het de deelnemers niet makkelijk om in de auto te blijven zitten. De 538-dj’s leggen op verschillende momenten contact met de deelnemers in de auto en stellen hen voor lastige keuzes. Er komen onweerstaanbare inruilvoorstellen, bijzondere challenges en opdrachten. Ook de 538-luisteraar krijgt een speciale rol en mag mee bepalen wat er in de auto gebeurt. Indien er op vrijdagavond nog meer dan één strijdlustige deelnemer in de auto zit, wordt een finalespel gespeeld in ‘De Frank en Vrijdag Show’.

De 538-dj’s leggen in hun programma contact met de deelnemers. Daarnaast is ‘Blijf erin en win’ 24 uur per dag te volgen via de livestream op 538.nl.

One thought on “Nieuwegeinse Shirley van der Bilt laat zich vier dagen opsluiten door radio 538

  1. John

    Wat een onzin,hebben ze niets beters te doen?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren