Nieuwegeinse Serious Request ontvangt gift

veel succes tijdens deze 57 uur radio maken!”, sprak Renée Blom-Oosterhoff toen zij het startsein gaf voor de Nieuwegeins Serious Request. Ze overhandigde een cheque namens de gemeente Nieuwegein. De deejays van On Air Radio maken vanaf vandaag tot aanstaande zondag 22 dec 18.00 uur non-stop radio voor Serious Request in het voormalig Free Record Shop-pand op Cityplaza in Nieuwegein.

De On Air Radio deejays roepen Nieuwegeiners op om tijdens de dagen voor kerst bij het “Glazen Huis” te komen om te doneren, actiegelden te brengen en toe te lichten, verzoeknummers aan te vragen, optredens te verzorgen of diensten en producten aan te bieden of juist te kopen. Alles kan worden beluisterd via www.onairradio.nl, via NetTV of via de Tune Inn app uit de Appstore en bekeken via livestreams op www.onairradio.nl. Een actie aanmelden? Dat kan via actie@onairradio.nl. Ook kan lokaal of regionaal talent (artiesten, bands etc) zich melden om ook een liedje te komen spelen.

3FM vraagt met Serious Request 2013 aandacht voor honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. De drie dj’s in het Glazen Huis in Leeuwarden gaan van 18 december t/m 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren