Nieuwegeinse schrijft boek over haar levensverhaal

De Nieuwegeinse Kimberley de Bruin (1997) was 24 jaar toen ze haar levensverhaal in een boek vertaalde. Ze had veel te vertellen, want ondanks haar jonge leeftijd had ze al veel meegemaakt. Momenteel woont Kimberley op zichzelf met haar hondje Sammy in Nieuwegein. Haar wens om een boek te schrijven bestaat al lang, zowel voor zichzelf maar nog meer om er anderen mee te helpen. Zij ziet het uitgeven van haar eerste boek als een enorme overwinning en hoopt dat de lezers iets uit haar verhaal kunnen meenemen in het leven.

Kimberley aan onze redactie: ‘Ik heb grote en kleine terugvallen gehad. Ondanks de terugvallen, hoe ze er ook uitzagen, wist ik me te herpakken en mijn gedachten om te zetten naar het positieve. Dit kostte elke keer veel energie. Gelukkig worden de terugvallen steeds minder diep en minder lang. Makkelijker om eruit te komen, is het alleen nog niet. Dit lees je terug in mijn boek, problemen waren ontstaan in mijn jeugd, ik hield deze bij mij en heb moeite gehad om de obstakels los te laten.’

Bent u benieuwd naar haar boek?
Via de website van boekscout kunt u gemakkelijk het boek bestellen! En binnen Nederland en België is de verzending zelfs gratis! Het boek ligt ook bij de Bruna op het Muntplein in Nieuwegein! Vol trots staat Kimberley dan ook voor de etalage van de Bruna in Batau Noord om haar boek aan te prijzen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk