Nieuwegeinse nepcollectant weer actief

Een 54-jarige man uit Nieuwegein deed vrijdagmiddag bij een supermarkt in driebergen of hij aan het collecteren was voor Clini Clowns. Dat klopte niet, de Clini Clowns zamelen nooit op deze manier geld in. Een klant van een supermarkt in Bilthoven vertrouwde het zaakje niet en belde de politie. Agenten gingen poolshoogte nemen en zagen in de supermarkt een man die voldeed aan het doorgegeven signalement.

Na het zien van de agenten liep de man snel de supermarkt in en verstopte hij de collectebus. Agenten spraken de man hierop aan. Hij gaf aan dat hij aan het collecteren was voor de Clini Clowns. De Nieuwegeiner is meegenomen naar het politiebureau en hij kreeg een bekeuring voor illegaal collecteren. De collectebus is in beslag genomen. De Nieuwegeiner is al meerdere malen voor dit feit aangehouden en bekeurd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren