Nieuwegeinse Helma de Hollander signeert haar boek bij de Bruna op Cityplaza

Op zaterdag 28 januari 2017 vanaf 14.00 uur zal de Nieuwegeinse schrijfster Helma de Hollander bij de Bruna op winkelcentrum Cityplaza haar boek “Openhartig” signeren. Ook gaat zij in de winkel het gesprek aan met de klanten over haar boek.

Helma: ‘Tijdens ontmoetingen en in gesprek met anderen luister ik graag naar mooie, waargebeurde verhalen. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal achter de mens en luister met oprechte aandacht. Gedurende mijn leven en met name tijdens mijn opleiding tot coach, is het verlangen gegroeid om persoonlijke verhalen van mensen te delen met de wereld. In schrijven vind ik mijn geluk en daarom schrijf ik sommige verhalen die mij verteld worden op.Ontmoeten, luisteren, schrijven en vertellen vormen inmiddels de basis van mijn werk.’

Het boek van de Nieuwegeinse is een verzameling van vijfentwintig verhalen die zij  heeft opgeschreven, voortkomend uit gesprekken met vrouwen van alle leeftijden en vanuit verschillende achtergronden. Voor de meesten van hen was het de eerste keer dat zij hun verhaal vertelden op deze open en eerlijke wijze.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk