Nieuwegeinse genomineerd voor ‘Hulp v.h. Jaar’

Nog even en de Hulp van het Jaar 2013 wordt gekozen. Onder de tientallen genomineerden ook de Nieuwegeinse Petra de Kruijk. De Nieuwegeinse Petra werkt nu bijna 2,5 jaar als zelfstandig ziekenverzorgster. De verkiezing wordt georganiseerd door de Nationale Hulpgids en is voor iemand die met plezier en toewijding zijn/haar werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doet.

Petra de Kruijk: ‘Ik ben 38 jaar en sinds april 2008 als zelfstandig ziekenverzorgster begonnen onder de naam Petrazorg. Doordat er bij de organisaties weinig gekeken werd naar de cliënt als individu ben ik in het PGB-circuit terecht gekomen. Tot op heden nog geen moment spijt gehad. Het is veel werken, maar het geeft ontzettend veel voldoening en dat is met geen pen te beschrijven, de band die je opbouwt met een cliënt, de complexe situaties die je tegenkomt en dan wat je allemaal leert van je eigen cliënten… Ook ben ik dankbaar dat mijn gezin volledig achter mij staat. Je bent toch altijd op de meest afwijkende tijden van huis, ook met de feestdagen, maar zij klagen nooit, hierdoor kan ik mijn werk goed uitvoeren’ aldus de Nieuwegeinse. Klik hier om op Petra te stemmen. Op 18 december zal bekend worden gemaakt wie de prijs in de wacht sleept.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren