Nieuwegeinse Buurtsoap: Pak jij je rol?

Dit jaar bestaat Nieuwegein 50 jaar en hoe kan dit beter gevierd worden dan met ons eigen verhaal? Daarom gaat stadstheater en kunstencentrum DE KOM een buurtsoap maken, in samenwerking met presentator en theatermaker Oscar Kocken, schrijver Lucas de Waard én natuurlijk de bewoners van Nieuwegein. Van verschillende verhalen en anekdotes uit de wijken wordt een scenario samengesteld, met daarin natuurlijk ook de nodige hartstocht, intrige, spanning, humor en cliffhangers. Na een feestelijke rode-loper première in DE KOM zal ‘Geina, de buurtsoap’ eind 2021 in verschillende afleveringen online komen.

‘Geina, de buurtsoap’ wordt gemaakt door en voor de bewoners van Nieuwegein. Wil jij ook graag jouw soapdebuut maken als acteur of actrice, ben jij de ideale productie-assistent, vind jij dat jouw buurtplein, straat of bedrijf als decor moet dienen, verzorg jij cast en crew graag met een overheerlijke lunch, wil je een financiële bijdrage leveren of op een andere manier achter de schermen helpen? Pak dan je rol en neem contact op via buurtsoap@dekom.nl!

‘Geina, de buurtsoap’ wordt mede mogelijk gemaakt door 50 jaar Nieuwegein, Prins Bernhard Cultuur Fonds, Stichting VSBFonds en de business partners DE KOM.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk