Nieuwegeinse bedrijven actief tijdens NL Doet

Nieuwegeinse bedrijven en de gemeente doen op 18 en 19 maart a.s. mee aan de actie NL Doet. Zo gaan de Rabobank, Blömer accountants en adviseurs en de gemeente Nieuwegein, allen partner van Samen voor Nieuwegein, aan de slag voor Zorgspectrum. In de zorgcentra Vreeswijk, Zuilenstein en De Geinsche Hof worden tijdens NL Doet tuintjes opgeknapt en cliënten in de watten gelegd.
Op vrijdag 18 maart slaan medewerkers van de Rabobank en middelbare scholieren de handen ineen om de bewoners van De Geinsche Hof een mooie dag te bezorgen. Er worden tuintjes en terrassen opgeknapt en lenteklaar gemaakt. Cliënten worden verwend met een heerlijke voetverzorging en een geuranalyse, aangeboden door de FM Group. De dag wordt afgesloten met een uitgebreide high tea. Deze samenwerking tussen De Geinsche Hof, de Rabobank, de middelbare scholieren en de FM Group is tot stand gekomen tijdens de Beursvloer, die 18 november 2010 georganiseerd is door de stichting Samen voor Nieuwegein.Bij woonzorgcentrum Zuilenstein wordt zowel op 18 als 19 maart hard gewerkt. Op vrijdag helpen leerlingen van het Anna Van Rijn College met het schoonmaken van de balkons en het vullen van bloembakken. Leerlingen van de SPBU – twee schilders en twee timmermannen – helpen het maken van verhoogde bloembakken voor de volkstuin en het schilderen van banken. Zaterdag 19 maart is de beurt aan de gemeente. Vrijwilligers van de gemeente helpen met het onderhoud aan de volkstuin, spelen spelletjes of gaan wandelen met de bewoners. De afdeling Horeca van het ROC verzorgt de lunch.Zaterdag 19 maart steken een aantal medewerkers van Blömer accountants en adviseurs de handen uit de mouwen. Zorgcentrum Vreeswijk organiseert voor haar bewoners een gezellige middag waar ze de nodige hulp bij kunnen gebruiken. Het wordt een middag met een muzikaal optreden, draaiorgelmuziek, sketches, liedjes, magie, een Brabantse koffietafel en gezelligheid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!