Nieuwegeins stel organiseert leuke Sinterklaasactie op Bouwgein

Marcel van Haarlem en Inge de Birk uit Nieuwegein hebben een actie opgezet om hun steentje bij te dragen in het bestrijden van stille armoede. Met een speciale actie willen zij kinderen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een onvergetelijke middag bezorgen op Bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide 9. De middag duurt van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Marcel van Haarlem

Inge de Birk en Marcel van Haarlem

Op zondagmiddag 3 december 2023 hebben Marcel en Inge de bouwspeeltuin Bouwgein de gehele middag tot haar beschikking (deze is kosteloos beschikbaar gesteld door Bouwgein) om een geweldig Sinterklaasfeest te vieren voor kinderen die onder de armoedegrens leven.

Marcel: ‘Het draait deze dag niet enkel om het uitreiken van cadeaus, maar dat de kinderen een volledige middag in het zonnetje worden gezet, want Sinterklaas is er voor iedereen en de glimlach van een kind is waar het deze middag om gaat.’

Een persoonlijk verhaal van Sinterklaas, klimmen, klauteren en bouwen met de pieten, pepernoten bakken, liedjes zingen, creatief bezig zijn en aan nog veel andere leuke activiteiten kunnen de kinderen deelnemen. ‘Voor het Sinterklaasfeest hebben we circa 50 plaatsen beschikbaar voor kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar. Aanmelden voor deelname aan deze actie is noodzakelijk om teleurstellingen te voorkomen’ aldus Inge. Aanmelden kan zowel per e-mail als telefonisch en is mogelijk t/m vrijdag 17 november 2023.

Deelnemen aan deze activiteit
Wil je deelnemen aan deze speciale actie? Stuur dan een e-mail met de naam, geslacht en leeftijd van het kind, een cadeautip t.w.v. circa € 25,- en een kort verhaaltje die door Sinterklaas kan worden voorgelezen. Indien je niet over e-mail beschikt kun je ook bellen. Het e-mailadres is: sinterklaasisvooriedereen@yahoo.com en wil je bellen dan kan dat op nummer: 06-40264489.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk