Nieuwegeins stel fietst mooi bedrag bijelkaar voor Stichting MetaKids

Zaterdag 28 augustus jl. hebben Rolf en Marieke van Panhuis in totaal 140 KM gefietst. Dit deed het stel uit Nieuwegein voor de tweede keer. Op die manier wilden ze wederom aandacht vragen voor metabole ziektes en geld inzamelen voor Stichting MetaKids. Zaterdagochtend om 08.00 uur vertrokken ze vanuit Nieuwegein en om 17.30 uur kwamen ze aan in Zuidwolde (Drenthe).

In totaal hebben 113 donateurs de actie ondersteund en een geweldig bedrag van € 2.500 ingezameld. In 2020 werd een geweldig bedrag van € 5.140  ingezameld. MetaKids gaat dit geld gebruiken voor onderzoek om metabole ziektes vroegtijdig (tijdens de zwangerschap) op te sporen en te behandelen.

“We hebben ons gedurende de volle 140 km enorm gesteund gevoeld”, zegt Rolf. “Door alle gelukwensen via de actiepagina, persoonlijke berichten via Social Media, maar zeker ook door de vele donaties. In 2022 krijgt Fietsen voor Liam zeker weer een vervolg.”

De actiepagina blijft nog een week actief, daarna zal deze gesloten worden. Deze week kan doneren nog via www.fietsenvoorliam.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk