Nieuwegeins Peil: ‘De lucht kleurt INDIGO’

Op woensdag 16 september aanstaande vindt in bibliotheek De tweede verdieping het jaarlijkse schrijversfeest plaats, een feestelijke vol met verhalen, kunst en muziek. Lokale kunstenaars en auteurs zullen zich laten inspireren door de muziek van de Nieuwegeinse band Indigo Bigband.

De avond is van 20.00 uur tot 22.15 uur. Vooraf aanmelden is wel verplicht. Dat kan via het e-mailadres: actie@detweedeverdieping.nu of bij het infopunt in de bibliotheek. De toegang is alleen voor leden en clubkaarthouders. Vanwege het Coronavirus vraagt de organisatie alles bezoekers zicht te houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Op de avond zullen Monique Willemse, Dick van Zijderveld, Ingrid van Tellingen, Wim Hartog, Azar Tishe, Ton de Gruijter, Heleen van den Hoven en Elisabeth van Windt hun gedichten, proza en essays voordragen geïnspireerd op het repertoire van de Nieuwegeinse Indigo Bigband o.l.v. Kees Adolfsen. Bezoekers zullen genieten van jazz, blues, pop en rock.

Nieuwegeins Peil is een samenwerking van bibliotheek De tweede verdieping met KunstGein, MOvactor, de Zonnebloem en Zorgspectrum. Dit project kwam tot stand met steun van de gemeente Nieuwegein en het K.F. Heinfonds.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren