Nieuwegeins Kamerkoor zingt: ‘Dierenrijk in vogelvlucht’

Met bijna anderhalf jaar vertraging door Corona zal het Nieuwegeins Kamerkoor op 27 maart aanstaande alsnog het voor dierendag 2020 geplande concert uitvoeren, onder de titel “Dierenrijk in vogelvlucht.”

Paul Kuipers van het Nieuwegeins Kamerkoor: ‘Er zijn zoveel mooie, ontroerende, vrolijke en grappige liederen geschreven waarin dieren de hoofdrol spelen, dat het nog niet meeviel om daar een keuze uit te maken. De door Mendelssohn en Brahms bejubelde nachtegaal, de statige zwaan van Hindemith, de krekel met z’n lange noten van Josquin des Prez, een wiegeliedje voor een zeehond van Whitacre en nog veel meer liederen over dieren zorgen voor een afwisselend concert, dat ook kinderen leuk zullen vinden.’

Een groot deel van het programma is a capella; verder wordt het koor begeleid door pianiste Ineke Geleijns. Pianotrio Pia3 verzorgt de intermezzi, waarin nog meer dieren voorbijkomen. De muzikale leiding is in handen van Arno van Wijk.

Het concert vindt plaats op zondag 27 maart 2022 om 15.00 uur in De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein Zuid.

Kaartverkoop
Kaartjes zijn in de voorverkoop tot en met vrijdag 25 maart ad € 12,50 verkrijgbaar bij leden van het Nieuwegeins Kamerkoor. Na betaling ontvangt u van hen direct de kaartjes.

Tot en met 25 maart kunt u ook kaartjes bestellen per mail aan reservering@nieuwegeinskamerkoor.nl. Graag het verschuldigde bedrag overmaken naar IBAN NL30 INGB 0002 6075 19 ten name van Nieuwegeins Kamerkoor te Nieuwegein. Uw kaartjes liggen op zondag 27 maart vanaf 14.30 uur voor u klaar bij de kassa aan de ingang van de kerk.

Zorg dat u uiterlijk vrijdag 25 maart 2022 het geld heeft overgemaakt. Daarna geldt de normale prijs van € 15,00. De toegangprijs voor kinderen tot en met 12 jaar en houders van de Nieuwegein Pas is € 7,50 per persoon.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk