Katern

Nieuwegeins Kamerkoor geeft Kerstconcert

Het Nieuwegeins Kamerkoor o.l.v. Marc Hoogsteden presenteert op zondag 21 december om 15.30 uur in de Nicolaaskerk te Nieuwegein/Jutphaas een sfeervol “Kerstconcert”. Er zullen werken uitgevoerd worden van o.a. Rachmaninoff, Strawinsky, Sweelinck en Guerrero. Bijzonder om te vermelden is de wellicht Nieuwegeinse première van het prachtige “O magnum mysterium” van Poulenc. Tevens wordt er een selectie van bekende en minder bekende kerstliederen uitgevoerd.

Als locatie voor het concert is ditmaal gekozen voor de Nicolaaskerk te Nieuwegein (Jutphaas). De aanvangstijd is 15.30 uur. Na afloop van het concert is er gelegenheid om samen met het koor te genieten van een drankje. Het belooft zeker een concert te worden dat u niet mag missen! De Nicolaaskerk is te vinden aan de Utrechtsestraatweg 8 te Nieuwegein/Jutphaas.

De toegangsprijs is € 6, – (aan de zaal) en € 5, – (in de voorverkoop). Kinderen t/m 12 jaar betalen half geld. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of reserveren via tel.: 030 – 60 676 26 (Berny Oude Kempers) of 030 – 60 394 89 (Paul Kuipers, na 18.00 uur).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk