Nieuwegeins bedrijf leert kinderen programmeren

Zaterdag 26 mei 2018 organiseert softwareontwikkelaar Open Web uit Nieuwegein een evenement voor meisjes en jongens van 10-14 jaar, waarbij ze leren programmeren onder begeleiding van echte programmeurs. Tijdens deze Devoxx4Kids gaan de kinderen van 10.00 uur tot 17 uur gaan de kinderen aan de slag met het bouwen van een mobiele app, muziek maken met de computer en mods bouwen voor het populaire spel Minecraft. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een gezonde lunch en een tussendoortje. Deelname is gratis!

Het evenement is gericht op kinderen van de bovenbouw basisschool en onderbouw van het voortgezet onderwijs en wordt begeleid door ervaren programmeurs (V/M).

Waarom Devoxx4Kids?
Onze maatschappij heeft in de toekomst digitaal talent nodig. Elk elektronisch apparaat bevat software dat iemand moet programmeren om te kunnen worden gebruikt, denk maar aan tablet, smartphone, televisie, de kassa in de supermarkt of het digibord in je eigen klas. En programmeren is enorm leuk! Bij Open Web vinden we het belangrijk én zinvol om kinderen te helpen leren ontdekken of ze net zo enthousiast over programmeren kunnen worden als wij!

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!