Nieuwegeins bedrijf genomineerd

Het bedrijf ‘De Stijl’ Floral Design uit Nieuwegein (Bloemenbranche) is genomineerd tot Beste leerbedrijf 2011. Ook genomineerd zijn: Zorgboerderij Landjuweel ‘De Hoeven’ uit Dalfsen (Plantenteelt) en Hoveniersbedrijf M. van der Spek bv uit Benthuizen (Groene Ruimte). ‘Het thema van deze verkiezing is duurzaamheid en er is dan ook gekeken welke bedrijven duurzaamheid optimaal in hun begeleiding van leerlingen vervlechten’ aldus de organisatie.

Dit jaar organiseert Aequor uit Ede voor de eerste maal een intersectorale verkiezing: op basis van een thema worden drie bedrijven geselecteerd vanuit alle sectoren (dierverzorging, groene ruimte, plantenteelt, voedingsindustrie en veehouderij) om bezocht te worden door de landelijke jury. De mate en wijze waarop het leerbedrijf zich inzet voor praktijkleren en de invulling aan het thema, of het bedrijf in aanmerking komt voor nominatie. De prijsuitreiking is op 27 oktober aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren