Nieuwegeins Amateur Symfonie Orkest wint ‘Gouden Vraagteken’

Dertien culturele vrijwilligersorganisaties, waaronder het Nieuwegeins Amateur Symfonie Orkest, zijn de winnaars van het Gouden Vraagteken. De organisaties ontvangen een Advies op Maat-traject. Advies op Maat is onderdeel van het programma Cultuur Onderneemt.

ADVIES OP MAAT
De organisaties gaven zich voor het Gouden Vraagteken op omdat zijn graag nieuwe leden werven, meer inkomsten zoeken en willen leren op het gebied van PR en communicatie. Het Advies op Maat-traject biedt culturele stichtingen en verenigingen uit de provincie Utrecht professionele ondersteuning en advies over vraagstukken als strategieontwikkeling, fondsenwerving, PR en marketing en vrijwilligersbeleid. Vijf dagdelen krijgen de organisaties advies van de SESAM Academie.

CULTUUR ONDERNEEMT
Advies op Maat is onderdeel van het programma Cultuur Onderneemt. Met dit programma stimuleert provincie Utrecht het ondernemerschap van de culturele sector onder andere door het ontwikkelen van alternatieve financieringsvormen en het bevorderen van samenwerking in het culturele veld in brede zin; culturele instellingen, zzp’ers, erfgoedinstellingen, creatieve ondernemers en bedrijven. Het beoogde effect is een duurzame relatie tussen de culturele sector, markt en maatschappij.

De dertien winnaars zijn: Amersfoortse Muziektheatergroep TOTAAL, Dagkoor Baarn, Eemnesser popkoor Dijksound, Oudheidkundige vereniging Flehite uit Amersfoort, FOTODOK uit Utrecht, Hangplek voor Ouderen uit De Meern, Austerlitz’ Belang, Muziekvereniging Ons Genoegen Amerongen, Nieuwegeins Amateur Symfonie Orkest, Stichting Kunstpromotie Leusden en Woudenberg, Theatergroep Splinter uit Houten, Stichting Vrienden van de Domkerk en Stichting Samen Werken in Breukelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren