NieuwegeinRock II

Na een zeer succesvolle en uitverkochte eerste editie in De Lantaern, verhuist het popfestival NieuwegeinRock II op zaterdag 23 november naar de grote zaal van MeetingDistrict aan de Blokhoeve 2 in Nieuwegein. Muziekliefhebbers uit Nieuwegein en omstreken kunnen op deze avond opnieuw genieten van popmuziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 en swingende poprock van alle tijden. De zaal gaat om 19.45 uur open en tickets voor de avond á € 11,50 kunnen hier online worden gekocht. Aan de zaal betaalt u € 15,00.

Ook voor dit festival is de organisatie er weer in geslaagd een verrassende en aantrekkelijke line up neer te zetten. De Openingsact van de avond, die om 20.30 uur begint, is Stage Fright uit Montfoort. De band speelt swingende nummers van Status Quo, CCR, Stones en The Beatles, juist slow op The Bee Gees of gewoon lekker luisteren naar de muziek van toen. Wie houdt er niet van? Succes verzekerd!

Vaste gast op festivals in en rond Nieuwegein is om 22.00 uur de band Out of Time. De band speelt graag voor iedereen herkenbare pop/rockmuziek uit de jaren 70 en 80 en probeert zoveel mogelijk een eigen geluid hieraan toe te voegen. Natuurlijk maakt de band er op 23 november een feestje van en zorgen zij er zeker weer voor dat alle bezoekers uit hun dak gaan! Voeten van de vloer dus!

Slotact van de avond is om 23.45 uur: GlamRocks! Een nieuwe en voor velen een nog wat onbekende band in onze regio. Dat willen de bandleden van GlamRocks graag veranderen en zij zullen iedereen ongetwijfeld verrassen met een spectaculair en swingend optreden. De band, met o.a. Alfred van de Linden en Tony Perroni, speelt deze avond alle bekende hits van The Sweet, Mud, Gary Glitter en vele anderen. Terug naar de jaren 70, de tijd van de plateauzolen, wijde pijpen en glitters. Mis deze band vol rock & glitters zeker niet!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren