Katern

Nieuwegeiner strijdt om titel ‘Beste Bijbelkenner van Utrecht’

Twaalf bijbelkenners uit Apeldoorn, Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Woudenberg, Zeist, strijden tegen elkaar voor de titel ‘Beste Bijbelkenner van Utrecht’ op de televisiezender Family7. De christelijke tv-zender zendt vanaf maandagavond 4 december drie weken lang de Bijbelquiz uit met alleen deelnemers uit Utrecht, waaronder dus Nieuwegeiner Harry Snier.

“Er mag dan veel leegloop in de kerken zijn, maar de kennis over de bijbel is in de provincie Utrecht flink aanwezig”, volgens Bram Willems, die de quiz presenteert. De bijbelquiz bestaat uit verschillende rondes en de vragen worden steeds moeilijker. In één van de ronden stelt dominee John de Groot die predikant is geweest in Eemnes elke dag een vraag aan de kandidaten. Er komen in de quiz veel thema’s aan bod, zoals: Oude- en Nieuwe Testament, vragen over Israël, gelijkenissen van Jezus en verschillende personages uit de bijbel. De quiz varieert van open vragen, waar-of-niet-waar vragen tot het opzoeken van antwoorden in de bijbel binnen een bepaalde tijd.

De afleveringen met de deelnemers uit de provincie Utrecht worden elke werkdag om 19.00 uur uitgezonden van maandag 4 december t/m vrijdag 22 december. Op vrijdag 22 december wordt in de finale bekend wie zich de beste bijbelkenner van Utrecht mag noemen!

Family7 is te ontvangen via o.a. de volgende kabel- en glasvezelproviders:
·  Ziggo: Digitaal Basispakket, Kanaal 230
·  KPN: Digitaal Pluspakket, Kanaal 78
·  Solcon: Digitaal basispakket, Kanaal 300
·  Caiway: Digitaal basispakket, Kanaal 49

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren