Nieuwegeiner Snoeren VVD kandidaat 2e Kamer

‘Nederland is niet gebouwd op de pot, maar op hard werken. Geld moet eerst verdiend worden voordat je het kunt uitgeven. De VVD wil daarom niet doorschuiven, maar aanpakken’ aldus de VVD aan onze redactie.

Een sterke Provincie verdient een sterke vertegenwoordiging in de Tweede Kamer. Vandaar dat de Utrechtse VVD kandidaten de kiezers oproepen om bij de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september op hen te stemmen. Op deze manier kan onze provincie krachtig vertegenwoordigd worden. Maar, wie zijn dan die Utrechtse VVD kandidaten? En wat kunnen ze voor onze provincie betekenen? Een van hen is de Nieuwegeiner Mark Snoeren. Nu raadslid voor de VVD in Nieuwegein en staat 66-ste op de landelijke lijst.

Mark Snoeren (nr. 66) uit Nieuwegein: “Met z’n vijven moeten we laten zien dat we Utrecht kunnen vertegenwoordigen. Als Utrechtse kandidaten kunnen we zorgen dat Utrecht goed bereikbaar blijft door goede snelwegen en OV. En door voldoende bedrijvigheid, een hoge aandacht voor veiligheid en prima voorzieningen moet het aantrekkelijk wonen zijn in deze provincie”.

Ook vertegenwoordigd zijn Edith Schippers (nr. 2), uit Baarn, René Leegte (nr. 30), uit Amersfoort, Perjan Moors (nr. 50) uit Houten en Baerte de Brey (nr. 71) uit de Utrechtse Heuvelrug.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk