Nieuwegeiner meldt zich na dodelijke aanrijding op de Waterlinieweg in Utrecht

Een man die betrokken was bij de dodelijke aanrijding in Utrecht heeft zich afgelopen zaterdagmiddag gemeld op het politiebureau. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het zou gaan om een 39-jarige inwoner uit Nieuwegein.

Het ongeluk gebeurde zaterdagmorgen jl. rond 07.00 uur op de Waterlinieweg in Utrecht. Hoewel die autoweg lastig te bereiken is voor voetgangers, werd daar toch een slachtoffer te voet aangereden. De man uit Amsterdam kwam om het leven. De automobilist is doorgereden.

De politie liet direct na het ongeluk weten dat er gezocht werd naar een Volkswagen uit 2004 met vermoedelijk schade aan de voorzijde. De auto werd later op de dag in Utrecht gevonden. Kort daarna meldde de man uit Nieuwegein zich bij het politiebureau, die zei dat hij bij de aanrijding betrokken was. Of de Nieuwegeiner achter het stuur van de Volkswagen heeft gezeten is nog niet bekend, zegt een woordvoerder. De politie is nog altijd bezig met het onderzoek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren